top of page

Kunder och referenser

Utvalda kunder

shl-logga.png
2191-daikin_logo.jpeg
nedladdning.png
nedladdning (1).png
Handelsbanken.svg.png
logo (1).png
unnamed.png
svart-karlskrona-kommun.png
polisen_twitter_image.png
logo (2).png
nedladdning.jpeg
Logotyp-Max-Quality.webp
Logo-Försvarsmakten.png
67d416a294ee9e2ca1dfbe8be2232a58_400x400.png

Referenser

Vi är supernöjda med Annahs föreläsning om ledarskap och medarbetarskap - dagen innehöll en perfekt blandning av forskning och fakta, workshops, självreflektion och erfarenhetsutbyte som passade alla våra chefer jättebra oavsett kompetensnivå och ledarerfarenhet! Vi rekommenderar henne varmt!

 

Salina Ahlström, Södertörns tingsrätt

 

 

Annahs föreläsning och workshop på våra två heldagar med Handelsbanken blev otroligt uppskattade av alla oss. Hennes hjälp och verktygslåda var precis det vi behövde för att utvecklas tillsammans i vårt arbete för att bygga en stark leveransorganisation. Medarbetarna förstår hur viktigt det egna ansvaret är för att skapa en sund, trygg och lärande kultur genom ett starkt medarbetarskap och självledarskap. 

Jag rekommenderar Annah till alla som vill utvecklas både som medarbetare och som chefer och ledare. Hennes lugna trygga personlighet och kunskap vägleder genom svåra ämnen och utmanande situationer. Hennes närvaro och aktiva lyssnande gör att man som uppdragsgivare, och enskild individ känner sig sedd och lyssnad på. Hon har en fantastisk förmåga att anpassa upplägg och innehåll på föreläsningar och workshops efter det behov som organisationen och gruppen har. Alla organisationer behöver en Annah!

 

Lina Gustafsson, Handelsbanken

Annah har en förmåga att presentera ledarskapet och medarbetarskapet ur ett helikopterperspektiv med konkreta råd, fakta och humor för att främja en välmående arbetsplats. Föreläsningarna fysiskt och digitalt är pedagogiska, lätt att ta till sig och levereras med passion för ämnet.

Louise Tarden, Evidensia

 

 

Annahs föreläsning i Hållbart ledarskap sammanfattar grundläggande delar i ledarskap och medarbetarskap. Ett givande upplägg för den som just klivit in i arbetslivet eller en ledande roll!

Elin Thorngren, Saab Dynamics

 

Vi bokade Annah Thunberg som föreläsare till vår konferens, för att ge gruppen en energiinjektion och förhoppningsvis få lite nya perspektiv. Annah är genuin och hon kan på ett inspirerande sätt få gruppen att reflektera, och på ett varmt sätt uppmuntrar hon till att se på situationer ur fler perspektiv. Hon är också generös med att bjuda på personliga erfarenheter, vilket gör att det känns autentiskt och nära.  Vi har haft fortsatta diskussioner i gruppen efteråt, med utgångspunkt från Annahs föreläsning. Så hennes föreläsning satte avtryck. Vi kan starkt rekommendera Annah som föreläsare, och vi kommer garanterat boka henne fler gånger!

 

Ulrika Sköldmark, Praktikertjänst

bottom of page