top of page

Acerca de

LEDARUTVECKLINGSPODDEN STOCKHOLM FULLBOKAT

LIVE PÅ DN-SKRAPAN DEN 19 OKT 2022

 

Djupdyk i ämnen som företagskultur, medarbetarskap och ledarskap, fyll på din verktygslåda med strategier och reflektioner, få nya insikter och några goda skratt.

Den 19 oktober är det dags för ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson från den hyllade Ledarutvecklingspodden att inta DN-SKRAPAN i Stockholm för att ta ledarskapssamtalen till en helt ny nivå – live!

Om podden:
Ledarutvecklingspodden är en podd där ledarskapsprofilerna Annah och Karin pratar om allt från negativa medarbetare till hur man ger feedback – och ger praktiska verktyg, strategier och reflektioner för att lyssnarna ska utveckla sitt personliga ledarskap. 
Podden har snabbt blivit en succé och nu är det dags att ta samtalen till en ny nivå och möta publiken. Den 19 oktober bjuder Annah och Karin in lyssnarna till DN-Skrapan i Stockholm för att bjuda på allt – och lite till.

Ta med dig kollegan, ledningsgruppen, arbetslaget, din medarbetargrupp eller varför inte hela företaget till en unik och underhållande form av kompetensutveckling blandat med underhållning.

Passa på att boka en oförglömlig AW, kick-off eller teambuilding till hösten. 

Biljettpriser:
295 ink moms
Tid: 19.00-20.15
Tid för mingel: 18.00-18.45

 

OBSERVERA ATT EVENTET ÄR FULLBOKAT

Röster om podden:
“Fler borde lyssna på Ledarutvecklingspodden” -Sverigechef

“Att ha det svåra samtalet kändes mycket lättare efter att ha lyssnat på avsnittet om svåra samtal” -VD

“Jag har lyssnat på avsnittet om att förändra en negativ företagskultur och fått hopp om att det verkligen är möjligt” -HR-chef

“Mina utmaningar känns så hanterbara nu. Är så glad att jag har hittat Ledarutvecklingspodden. Jag får nya verktyg och inspiration i varje avsnitt” -Regionchef

Kontakt: annah@ledarskapscoachen.nu
 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page